lauantai 19. marraskuuta 2016

Tee testi. Vie koira valtavaan näyttelyhalliin, jossa kulkee tuhansittain ihmisiä, vanhoja, nuoria, vauvoja, vaunuja, pyörätuoleja. Anna kaikenlaisten ihmisten rapsuttaa, silittää ja pussailla koiraasi. Miten koira pärjää? No, hyvin. Oli taas ilo viedä Ubi ja Ola Whippet-Harrastajien ständille Lemmikkimessuille viime viikonloppuna. Kumpikin poika edusti rotua oikein hienosti. Ubi jopa nautti tilanteesta. Se on todellakin omimmillaan paikassa, jossa se saa huomiota. Se rakastaa ihmisiä ja ihmiset rakastavat sitä takaisin. Ihan parhautta.
Ja hyvin meni ensikertalaisella eli Olalla. Se saapui erityisen näyttävästi, kukkokiekuu-ulvontansa kanssa ständille ja joku lapsista kysyi: "Onko se susi?"
Tosin Olalle tuli loppuvuorossa jo väsy ja se kävi pitkälleen pehmoiselle alustalle – sitä sai tulla sinne rapsuttelemaan. Varttia ennen meidän vuoromme päättymistä Ola pisti tassunsa silmien päälle ja nukahti - kaikessa hälyssä ja melussa. Rento poika.
Mukavia, whippeteistä kiinnostuneita ihmisiä riitti. Yleisin kysymys taisi olla, että kuinka kovaa nuo juoksevat. Mieleenpainuvin tapahtuma Ubin kanssa oli se, kun pikkuvauva nuolaisi Ubin nenää. Ubin mielestä se oli kovin mielenkiintoista. Olaan taas ihastui pieni tyttö, joka kävi useampaan kertaan silittämässä Olaa. Tyttö istui Olan vieressä pitkään ja ihastustus oli selvästi molemminpuolista.
Anna oli järjestänyt ständivuorot mainiosti. Kolme tuntia oli ainakin meidän pojille juurikin passeli aika. Kiitokset myös Laralle, Rastalle ja Piafille emäntineen seurasta. Meillä kaikilla taisi olla mukavaa!
Täällä ollaan! Tulkaa rapsuttamaan!