maanantai 24. marraskuuta 2014

Ubi-whippet pyörähti eilen Match Showssa Lohjalla ja agility-harjoituksissa Vantaalla. Siinä välissä syötiin, lenkkeiltiin ja nukuttiin.
Match Showssa kävimme harjoittelemassa kahden viikon päästä koittavaa Messukeskuksen näyttelyviikonloppua varten. Ajattelin, että Ubi ei ole käynyt näyttelyssä aikoihin, joten muistuteltiin vähän, että mitenkäs se menikään.
Ihan mukavasti Ubilla meni kehässä. Se sai parissaan punaisen nauhan, mutta ei enää sijoittunut isojen aikuisten (minusta Ubi ei ole kumpaakaan näistä) punaisessa kehässä. Voiton vei kuitenkin whippet, Irina Ahon sievä nuori whippet-tyttö oli tuomarin mielestä kaunein. Ubi taisi olla viimeinen, joka kiiteltiin kehästä ulos ennen sijoittuneita ja kolmanneksi sijoittu myös whippet. Ihan hieno menestys whippeteillä siis.
Kaikkein hauskinta Ubin mielestä näyttelyissä kyllä on toisten koirien moikkailu. Ja sitä se teki taas. Erityisen kivaa oli leikkiä pentujen kanssa, ja kun paikalla oli myös whippet-pentuja, Ubi pääsi leikkimään oikein kunnolla. Mukavaa oli.
Pitkäkuono oli taas oma rohkea itsensä ja sillä aikaa kun minä juttelin cairnkasvattajan kanssa, Ubi pisti päänsä cairneille tarkoitettuun herkkupussiin ja vedin sen suusta nyrkillisen metwurstia. Voi Ubia.
Agilityssä oli myös kivaa. Ubi teki jo pitkän radan (viisi estettä) perä perää ja tutustui myös uuteen esteeseen eli pussiin. Hyvin meni.

Luna hyppää korkeaa estettä

Ubi matalampaa

Pieni Keiju menee korkeat esteet 

Ja päivän paras kuva ei onnistunut. Hieno sammakkoasento.

Bitti hyppää esteen.