lauantai 19. syyskuuta 2015

Luumu! Se on tämän hetken sana. Niitä löytyy pihaltamme aivan valtavasti. Ja koirat myös popsivat niitä heti kun pääsevät ulos. Mums, mums, vaan kuuluu, kun luumut katovat niin whippetien kuin Iikan suuhun. Töistä kotiin tulessa pitää rynnätä ulos ja kerätä luumuja kilpaa koirien kanssa. Kun Ubin päästää pilkkopimeälle pihalle yöpissalle, se ei tulekaan nätisti sisään vaan löytyy luumupuun alta herkuttelemasta.  Onneksi ystävät ovat auttaneet hädässä ja hakeneet luumuja. Viime lauantaina Ulla kävi Svean siskon Muumin kanssa hakemassa luumuja (ne maistuivat myös Muumille) ja sunnuntaina piipahtivat Mari, Ripa ja Nilla.
Tiistaina kävimme Hyvinkäällä ratatreeneissä ja Svea sai merkinnän "hyväksytty" ryhmäkoejuoksustaan. Kiitos Muumille ja Myytille. Ubi juoksi yhdessä Dustyn kanssa Viktorin ryhmäkoejuoksun ja edelleen pojalle juoksu maittoi.
Varjo kaikessa tässä ihanuudessa on se, että Ubi ei edelleenkään halua juosta Svean kanssa. Sitä yhä pelottaa. Muumin kanssa se vähän yritti, mutta Muumi oli sen luokan "matronna", että Ubi jätti leikin kesken.  No, ehkä ajan ja kannustuksen kanssa.

Ubi vähän halusi mukaan....

mutta ei.

Siskoksissa on samaa näköä

Muumi innostui koripallosta