maanantai 2. lokakuuta 2017

Hyvä kasvattaja on koiran omistajalle onnenpotku. Meille tämä osuma on sattunut kahdesti. Meidän cairn-poikien kasvattaja Auli opasti ja kannusti meidät koiraharrastuksen pariin ja innosti minut myös yhdistystoimintaan. Ja nyt whippetien kanssa on Mari ja koko Besties-tiimi auttanut meitä tutustumaan uuteen rotuun ja whippet-harrastuksiin. Mikä onni!
Kyllä tuntui kasvatin omistajasta hyvältä, kun pääsi mukaan Besties-leirille, joka järjestettiin reilu viikko sitten Hauholla.Ohjelma ja puitteet oli hienosti mietitty. Pääsin kokeilemaan Olan kanssa verijälkeä, jota en kyllä olisi itsekseni osannut lähteä tekemään. Meitä metsässä opastanut Toini oli ihan huippu ohjaaja ja minä innostuin hommasta. Niin taisi innostua Olakin, joka teki nenällään töitä ja vei minut jälkeä pitkin juuri sinne minne pitkin. Tätä lisää!
Lisäksi pääsin kaikkien koirien kanssa treenailemaan rally-tokoa ja vähän aglityakin. Raila on meille treenarina tuttu ja häneltä sain Ubia varten erinomaisia vinkkejä rally-tokon pulmiin. Ola vaikutti vähän innostuvan myös aglitystä, joten myös sitä lisää Olalle!
Todistettu siis on, että kun kokeilemaan pääsee, niin innostuu. Kiitos hurjasti hienosta leiristä!
Kiitos myös kaikille seurasta ja erityiskiitos keittiöryhmälle Tarulle ja Helille, jonka ansiosta ohjaajat jaksoivat harrastaa hyvällä mielellä ja täydellä vatsalla koko viikonlopun. Oli kyllä kivaa!

Aamutuimaan lähdettiin heti verijälkeä tekemään. Kuva Mari Kääriäinen


Arvatkaa mitä on pussissa? No, veripullot tietysti. Kuva Mari Kääriäinen


Kaiken hyvän lisäksi meitä suosi leirillä myös mitä ihanin ilma. Kuva Mari Kääriäinen.

Ubi kokeili Dalin ja Ipan kanssa rallya. Kuva Mari Kääriäinen
Vähänkö hieno kontakti. Ubi tykkää myös rallysta.
Kiitos Railalle hyvistä vinkeistä. Ehkä me taas innostutaan myös rallystä.

Orava? Rallyn houkutus. Kuva Mari Kääriäinen