keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Tikon kanssa käytiin röntgenissä. Varvas on luutunut edelleen lisää, mutta ei aivan kokonaan vieläkään. Nyt kuitenkin uudelleen murtuminen on kuulemma jo huonoa onnea. Edelleen kaikki rallaaminen on kielletty. No ulkona se on helppo kontrolloida, mutta ei sisällä. Tikoa ei kerkeä edes kieltää, kun on jo hypännyt sohvan selkänojan yli ja jatkaa vauhdilla makuuhuoneeseen. Tikon lähtöterävyys ylittää minun hoksottimien nopeuden.
Viikonloppuna Terhi kävi Olan kanssa messarissa ilman menestystä. Tikokin pääsi pentunäyttelyyn ja oli luokassa ainoa koira. Kun Tiko lähti Terhin kanssa näyttelyyn, niin aikuiset riemastuivat siitä totaallisesti. Kauhea meno alkoi sisällä. Mistähän se johtui?

Olan arvostelu, tuomari Mark Wiber Hollanti
"Well sized. Good type. Nice head, eyes and ears. Scissor bite. Good length of neck. Modarate angulations, in front a bit better than in rear. Enough topline, a bit sloping. Good body and bone. Moves with enough length of steps and drive with enough temperament." Avo EH

Tikolla tuomari Hannele Jokisilta
"Selvästi urosmainen kokonaisuus. Saisi olla elegantimpi eli kaaria tulisi olla enemmän. Sopiva luusto. Pitkä kuono, jossa alaleuka saisi olla voimakkaampi. Riittävät kulmaukset. Hyvä luonne. Liikkuu hyvin".