perjantai 23. lokakuuta 2020

Olan maastokisat ja kuulumisia

Ola kävi harrastamassa maastojuoksua Raparallissa ja Hailuodossa peräkkäisinä viikonloppuina. Raparalliin ei Olan pitänyt alun perin mennä, kun ei mahtunut mukaan, mutta järjestäjät ilmoittivat kuitenkin, että voi tulla kisaamaan, koska ovat tehneet myös toisen radan. No Olli oli valmis kisaamaan. Ei meillä odotuksia Olan suhteen ole eikä Ola myöskään yllättänyt. Sijoitus viimeinen 6/6 pisteillä 167.

Terhi kirjoitti FB:iin hyvin:"Jonkun on oltava viimeinen ja tänään Raparalleissa se oli meidän Ola. Alkuerän luovat ratkaisut eivät miellyttäneet tuomareita ja finaalipaikkaa ei tullut. Mut ei se mitään. Ola nautti juoksemista, pysyi ehjänä eikä toivottavasti pilannut parin juoksua. Sillä olikin tärkeä tehtävä toimia Ilonan kaverikoirana ja tuoda autoon omaan zen-henkeä! Ja ihan mahtava päivä, koska llona juoksi mahtiradat, sai huippupisteet ja otti upean voiton!  Hyvä meidän auto! Kiitokset Jennalle seurasta ja kyydistä! Ja kiitos seurasta kaikille! Onhan siellä pellonlaidalla niin hienoa viettää syyspäivää."

No, tämän jälkeen Hailuodon odotukset eivät kasvaneet, mutta Ola pisti vielä huonommaksi eli otti diskin. Startissa heti kaverin kylkeen ja siitä diski. Onneksi kaverin kisa ei mennyt aivan Olan törmäilystä pilalle. Tämä ensimmäiset 10m ongelma on ollut tiedossa ja aikaisemmin se ollaan pystytty välttämään, mutta tällä kertaa ei. Siinä oli kokonaisuudessaan Olan kilpailukausi. Onneksi ei kuitenkaan loukkaantunut. Ola on niin äärimmäisen kiltti koira, mutta viehe ja riista aiheuttaa Olassa kiihkeyttä. Hailuodon juoksusta oli video ja Ola juoksi siinä oikein hienosti

 

Kuva Koska Pikka

Kuva Koska Pikka

Kuva Koska Pikka

Ubin toipuminen leikkauksesta on edennyt hyvin. Pieni takapakki tuli, kun Ubi alkoi ontua. Leikkauskohta oli turvonnut lisää, joten kävimme näyttämässä Emmille Ubia. Antibioottikuuri ja kipulääkkeitä tarvittaessa. Tassuside vaihdettiin päivittäin. Tästä paraneminen alkoi hyvin ja tikit saatiin pois. Tassusiteen laittoa jatkettiin edelleen. Viikolla saatin sitten tumppu pois ja tästä eteenpäin on tassussa kinesioteippaus, kunnes päästään siitäkin.