lauantai 16. heinäkuuta 2022

Ubin ja Pojun Pärnun reissu. Tiko yllättäen ratakisassa.

 Ubi kävi lapsostensa Pipsan ja Pojun kanssa Pärnussa näyttelyreissulla. Viikonlopussa oli kaksi näyttelyä ja heti ensimmäisessä tuli meille kaikki, mitä Terhi toivoi. Terhin fb-päivitys: Pärnu kv ja poikien hieno päivä! Poju VSP ja Cacib. Ubi ROP-veteraani ja pu2. Ubista ymmärtääkseni myös Viron veteraanivalio Tuomari Marko Lepasaar.

Pipsa sai myös sertin, joten hieno päivä.



Seuraavana päivänä Poju pu2 ja vara-cacib. Ubi VSP-veteraani ja pu4. Terhi ei ollut aivan varma saako Ubi ottaa vastaan veteraani-sertiä, mutta ei tiennyt kehäsihteerikään, joten se annettiin Ubille, kun ei muita veteraaniuroksia ollut. Mutta ilmeisesti Ubille olisi riittänyt yksi ja Ubista näin ollen veteraanivalio.


Kun Tiko sai taas harjoitella, niin katselin rataharjoittelulistoja niiden ilmestyttyä. Hyvinkää oli jo aivan täynnä ja Helsingissä oli ratakisat keskiviikkona. Kisoihin aina pääsee, joten menin ja ilmoitin Tikon 280m sijoituslähtöön. Näin vastoin kaikkea aikaisempaa kirjoittelua tein toisin kuin olin uhkaillut. Koska Tikolla oli diski alla viimeisestä kisasta, niin varmistelin, ettei toista diskiä tule kilpailukirjaan heti perään valitsemalla 6 lähtökopin. Yritin katsella, että juokseeko Tiko suoraan ja kyllä se paremmalta näytti. Tiko tuli toiseksi ihan kohtuullisella 18.66s ajalla. Rata oli hyvässä nopeassa kunnossa, koska lähdön voittaja Laku juoksi hienon ajan. Nyt meillä on taas hyväksytty tulos kilpailukirjassa, niin se oli pääasia. Meillä on nyt mahdollisuus osallistua sm-kisoihin ja ajattelinkin seurata ilmoittautumistilannetta, että tuleeko tarpeeksi koiria. Jos näyttää siltä, että ei tule, niin sitten voidaan ilmoittaa täytekoiraksi, kun normikokoisia uroksia on kuitenkin niin vähän kilpailemassa. Muuten en kyllä jaksa Tampereelle lähteä. Nimittäin olen vähän huomaavani whippeteissä nyt sitä mitä on ollut jo muissa roduissa, että ei ilmoittauduta tittelikisoihin, kun voittajat jo tiedetään.




Olan tilanteesta sen verran, että jos ei tietäisi mitä on tapahtunut, niin ei Olasta mitään huomaa. Eli toipuminen on mennyt hyvin ja nyt vaan pitää malttaa kaikesta hurjasta.