torstai 20. lokakuuta 2022

Poju Hailuodossa

Poju aloitti maastouransa hienosti Hailuodossa. Terhin FB päivitys:” Pikku-Poju tänään Hailuodossa ensimmäisessä maastokisassaan. Hienosti kovassa sakissa kuudes pisteillä 481. Niin iloinen ja tyytyväinen. Päivän kruunasi Pojun siskojen hienot juoksut. Sertit koko pentuetriolle. Pipsa-sisko oli narttujen 5. pisteillä 492. Tikku-sisko 7. pisteet 479.”
Pojun alkuerä pisteet ovat aika huimat 248 ja sijoituskin oli kolmas. Taisi kunto pettää viimeisen tuomarin kohdalla, kun osa-alue pisteet olivat siellä paljon huonommat. Kuntoa on helppo parantaa, jos vaan omistajat jaksaa. Mutta maastoilu on vielä sivuharrastus Pojulle tai ehkä omistajille Pojun kohdalla. Pojusta varmaan maastoilu menee näyttelyiden edelle. Alkuerässä Poju vielä ihmetteli mistä on kyse, mutta finaalissa oli jo täysi ymmärrys ja meinasi karata Terhiltä lähdössä, mutta Terhi sai napattua manttelista kiinni. Katsotaan, mitä talvella tapahtuu ja toimitaan sen mukaan meneekö Poju enemmän maastoilemaan.

 

Pipsa-siskolla on jo 4 sertiä neljästä maastokisasta. Toivottavasti ei viidennen kanssa käy samoin kuin isällään.

 

Kerkesimme käydä ennen Terhin ja Pojun Hailuodon reissua katsomassa Ubin ja Pitsin pentuja. Kovasti olivat kasvaneet ja meno oli jo melkoista. Nyt jo jotkut ovat jo lähteneet koteihinsa ja loputkin pian. Onnea kakaroille. Toivottavasti vielä näemme.