maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen on tällä kertaa ollut hieman erilainen. Perjantain ja lauantain ahersimme Kotkassa, mikä tarkoitti, että Ubi ja Iikka olivat taas hoidossa isälläni ja äidilläni. Lauantaina kotiintulomatkalla tapahtui sitten jotakin jännää – kokeilimme onnistuisiko hoitokoiran ottaminen meille loppupääsiäiseksi. Kokeilu suoritettiin Helsingissä koirapuistossa ja se onnistui. Ubi, Iikka ja Svea aloittivat koirapuistossa heti kunnon rallin. Ubin innostusta toiseen koiraan en ollut hetkeäkään epäillyt, mutta Iikka ei aina suopeasti katsele toisia koiria. Svea olin Iikan mielestä kuitenkin siedettävä lekkikaveri, joten ei muuta kuin Svea autoon ja Siuntiota kohti.
Ihan mukavasti ovat päivät menneet. Iikka ja Svea ovat toisiaan kohtaan melko välinpitämättömiä. Ubi oli ensin liian innokas, mutta kun Svea pari kertaa nuorelle herralle irvisti kunnolla, Ubi tajusi, että kun Svean antaa olla rauhassa, siitä saa hyvän leikkikaverin aina silloin kun tyttöä huvittaa.
Nyt ollaan siinä pisteessä, että kaikki koirat nukkuvat sängyssä meidän kanssa. Ahdasta sängyssä on, mutta ainakaan minulaistani vilukissaa ei palele.
Päivällä whippetit pistävät aina välillä rallin päälle ja sen jälkeen asettuvat sohvaan pyllyt vastakkain rauhallisesti nukkumaan. Olemme joskus vannoneet, että meille ei tule koskaan kahta koiraa enempää, mutta tämän muutaman päivän kokemuksen perusteella tuo päätös taitaa joutaa romukoppaan.