maanantai 15. maaliskuuta 2021

Paljon on tapahtunut

 Tänään lomapäivänä ajattelin samantien hypätä syvään päähän ja lähteä kaikkien viiden kanssa yksin lenkille. En ole kaikkien viiden kanssa vielä lenkillä käynyt. Haasteita tuo keli ja Poju. Kaikki meni ihan hyvin. Niissä paikoissa, missä lumi oli kokonaan sulanut ja minun ei tarvinnut kahlata polun vieressä, niin matkan teko meni oikein hyvin. 

Viikonloppuna oltiin Pojun siskoja Tikkua ja Pipsaa sekä emää Nekkua tapaamassa. Ubi oli myös mukana tapaamassa jälkikasvuaan ja näyttäytymässä. Oltiin maneesissa rallaamassa. Mukana oli myös Tuikku-mummo sekä täti Vega. Poju oli aika kilttiä poikaa, kun mukana oli muitakin koiria. Pojussa näkyi, ettei ole ollut tapaamassa muita koiria. Kyllä Pojukin siitä pikku hiljaa rohkaistui sen verran, että päivällä oli rauhallinen pentu, kun oli kuitenkin sen verran juossut maneesissa. Hauskaa oli.

Poju on ollut meillä jo kahdeksan viikkoa. Tämä aika on mennyt aivan älyttömän nopeasti. Poju sai jo toisen rokotuksen ja on alkanut vaihtamaan hampaitaan. Huomattiin vaan, että etulegoissa on jo uusia tulossa.

Tiko ja Poju jatkavat edelleen temmeltämistä. Vaikka pihalla on vielä lunta reippaasti ja uuttakin on tullut lisää, ovat kakarat voineet juosta pihalla. Pissatukset on pitänyt tehdä Pojulle ilman Tikoa, koska pihalla olo menee heti rallaamiseksi.