sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tänä viikonloppuna yhdistettiin Ubin näyttelyreissu ja sukuvierailut Kotkassa. Mukavasti meni molemmat. Lauantaina aamulla kello soi viideltä, taasen aamulenkki ja sitten autoon. Iikka jätettiin matkan varrella hoitoon Hutikalle ja matkaa jatkettiin Kotkaan. Kun näyttelypaikka sijaitsee saaressa sijaitsevassa kaupungissa ja sen merenrantapuistossa, on varma, että siellä tuulisena päivänä myös tuulee ja paljon. Katariinan puisto on kaunis, mutta todella tuulinen. Kävi sääliksi kehäsihteereitä, jotka yrittivät pitää paperit järjestyksessä. Ubiakin tuuli vähän haittasi, mutta yllättävän hyvin esiintyminen meni tällä kertaa. Sain liikkeessä pidettyä sen pään ylhäällä ja se seisoikin melko mukavasti. Ehkä me pikkuhiljaa opitaan. Tuloksena oli ERI 4.
Portugalilainen tuomari Pedro Sanches Delerue sanoi Ubista näin: 
”Strong head. Good proportions. Eyes are a little too big. Good neck.  Topline a bit straight. Good croup. Correct angulation. Excellent coat. Typical movement.”
Näyttelyn lisäksi koirat kyläilivät Hutikalla. Kävimme lauantaina illalla ulkona syömässä vanhempieni kanssa ja koirat jäivät kahdestaan. Rajasimme Ubille oman tilan vanhempieni asunnosta, mutta kun tulimme takaisin Huutjärvelle, Ubi kömpi rajoina toimineiden tuolien alta keittöstä takaisiin omaan tilaansa. Mitään tuohoa se ei onneksi ollut tehnyt. Ehkä sen mielestä keittiössä oli vaan mukavampaa.

Kotona iltalenkillä Ubin löysi uuden herkun, ahomansikat ovat kypsyneet ja ne maistuivat pikkukoiralle. 


Mukana oli myös harjoitustuomari opettelemassa rotua




isosisko Svea oli myös näyttelyssä