sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Karjaan näytelyssä oli tänään helle. Mukavampaa näin kuin palella kehän laidalla. Muutenkin oli kiva piknik-tunnelma. Tiimiläisiä oli näyttelypaikalla, joten seuraakin riitti niin ihmisille kuin Ubille. Mieltä piristi tietysti myös se, että Ubi sai ERI:n. Tosin sen kummempaa se ei sitten saanutkaan, mutta hyvä näin. Ruotsalainen kasvattajatuomari Åke Cronander sanoi Ubista näin:
”Bra helhet, maskulin. Bra storlek. Välformat huvud, fint utryck. mkt bra hals, behöver fulla ut lite mellan frambener. Välvinklad, mkt bra kropp för älde. Kunde haft bättre övre linje. Bra ben & tassar. Rör sig löst fram. Inte helt rent back.”

Näyttelyn jälkeen Mari, Jenna, Blondie ja Muusa kurvasivat vielä meidän kautta kahville. Ubi esitteli pihapolkuja tytöille innolla. Se olisi kovasti halunnut myös juosta tyttöjen kanssa pihalla, mutta meno yltyi aina välillä hurjannäköiseksi. Iikka ensin pörisi tytöille, mutta tyyntyi kerjäämään jäätelöä pöydän alla. Ja kun Marin tytöt antoivat Iikan olla rauhassa, sekin rauhoittui.

Helle, näyttely ja tyttöjen kyläily väsytti Ubin tyystin. Loppupäivä menikin huilaillessa. 



Ubin vanha tuttu klubbenista sai sertin. Hyvä Aston. 
Muusa ja Ubi





Blondin lennokas askel

Muusa sai varasertin.