torstai 3. heinäkuuta 2014

Ubi täyttää tänään 11kk. Ikävästi Ubi joutui viettämään päivää minun työpaikalla. Iikkakin oli mukana, joten ensimmäistä kertaa molemmat koirat olivat yhtäaikaa työpaikallani. Iikka ei ole ollut melkein vuoteen siellä, mutta hyvin se muisti paikan.

Eilen olin koirien kanssa iltalenkillä, niin ensin Ubin kakkahetkeä häiritsi keltiäiset takajalassa ja myöhemmin ampiaiset tai mehiläiset heinikossa.  Ubi singahti heinikosta takaisin kuin vieteri ja alkoi etujalallaan haromaan kuonoaan. Huomasin heinikossa lauman joko ampiaisia tai mehiläisiä. En nähnyt Ubin kuonossa paukamia ja ei Ubia asia enempää häirinnytkään. Keltiäiset taisivat purra, koska Ubi kirputti jalkaansa myöhemmin, joten laitoin siihen vähän hydrokortisoonirasvaa.


Maanantaina oltiin Ubin ja Iikkan kanssa Tuomarinkartanon vintikoiraradalla. Ubi kävi kokeilemassa käsiviehettä ja hyvin Ubi juoksi. Pikka-siskokin juoksi hienosti. Pikka juoksi jopa moottorivieheen perässä. Iikkaa ihmetytti moottorivieheen meneminen. Viehetreenien jälkeen tehtiin pitkä yhteislenkki yhdentoista whippetin ja Iikan kanssa. Aivan loistavasti Iikka viipotti whippettien perässä kohtuu pitkän lenkin.

Ubi 11kk

Iikka melkein 10v. Kuun lopulla on juhlat. Saisikohan Iikan siistittyä ennen sitä.
Iikan mielestä turha homma.