sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Ola täytti viikolla 5kk ja sen kunniaksi Ola kävi Luhtilaukkaajien pentuharjoituksissa. Ensin Ola juoksi pienimuotoisen maastojuoksuharjoituksen ja hienosti juoksi vieheen perässä. Ratajuoksuharjoituksissa harjoiteltiin ensin lähtökopin läpimenoa ja sitten pari vetoa kopista käsivieheen perässä. Taas Ola meni hienosti. Kai Ylen laittoi videon Youtubeen, missä whippettinä juoksee Ola. Tässä se VIDEO. Kiitos Kaitsulle!
Minä olin lauantaina Ubin kanssa Liedossa juoksemassa maastoja vinttikoiraliiton Derby-mestaruudesta. Oli surkea keli. Alkuerien jälkeen Ubi oli neljäntenä. Finaalissa Ubi sai kaveriksi Piin. Pii on kova menijä ja oli hienoa katsoa, miten Pii ja Ubi juoksivat rintarinnan rinnettä ylös kummun yli ja tulivat sieltä hetken päästä rintarinnan takaisin. Sitten kuului lähettäjän radiosta, että koirat kiinni. Ilmeisesti viehe oli jäänyt jumiin. Näitä sattui jonkin verran päivän aikana. Saatiin juosta Jaanan kanssa jonkun matkaa mutaista niittyä hakemaan koirat ja valmistautua radalla uusinta starttiin. Uusintastartissa minä otin varaslähdön. En tiedä vaikuttiko se pisteisiin, mutta eroa Piihin tuli jonkin verran. Pii nousi kakkoseksi ja Ubi putosi viidenneksi. Ubi sai silti sertin. Olen ylpeä Ubin tekemisestä. Varsinkin, kun vertasi Piin menoon. 
Svea oli ilmoitettu sunnuntain maastokilpailuun Lietoon, mutta päivän kokemuksien perusteella päätin, että Sveeaa en sinne vie ja peruin aamulla Svean kilpailun. En vie enää koskaan yhtään koiraa tuohon paikkaan juoksemaan, vaikka Ubi pärjäsi hienosti. En pitänyt paikasta.

Kotia ajellessa aloin miettiä, että tarviiko minun muutenkaan käydä maastokilpailuissa? Minä en pidä arvostelulajeista. Tässä on se ongelma, että Ubi pitää tästä juoksemisesta ja sen takia minun pitää vähän asiaa pohtia. Tosin Ubia voi juoksuttaa harjoituksissa. Ubilta puuttuisi yksi sertti maastovalio-tittelistä, mutta minä en titteleistä välitä. Onneksi on kuukausi aikaa seuraavaan ilmoittautumiseen ja minulla aikaa asiaa miettiä. Ei ole kuvia eilisistä juoksuista, mutta laitetaan kuvia viikolta.

Svean paita oli aivan veressä, kun Olan hammas taas irtosi Svean tekstiileihin.
Karkalissa ihmettelessä kanadanhanhia



Ola ja pornokalkkuna


Liedosta sai viidennestä sijasta hienot palkinnot ja serti-mitallin