sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Mestari on väsynyt. Olen kutsunut aikaisemmin Ubia mestariksi. Mestari! Lähdetään lenkille. Mestari? Onko kaikki hyvin? Mestari! Syömään. Nyt Ubi on virallisesti mestari. Ubi on Whippet-Harrastajien maastomestari. Aikamoinen temppu Ubilta. Olimme eilen Mustialassa Whippet-Harrastajien maastokilpailuissa. Etukäteen en odottanut taaskaan muuta kuin tervettä koiraa kotia. Kilpailu oli samalla karsinta EM-kilpailuihin, joten ajattelin, että kilpailuissa on kovia meniöitä eikä meillä ole mahdollisuuksia. Kunhan mennään pitämään hauskaa. Kilpailu juostiin sänkipellolla ja pelto oli hivenen kumpuileva, joten en nähnyt koko juoksua miten se meni. Minusta se näytti tasaiselta juoksupariin verrattuna. Yllätyshän se oli, että Ubi oli alkuerien jälkeen kolmantena ja vain kaksi pistettä kärkeä jäljessä. Kymmenen parasta oli vain kymmenen pisteen sisällä. Melkoisen tasaista. Finaalia odotellessa katselin jalostustietojärjestelmästä, miten muut olivat juosseet aikaisemmin ja taas vähättelin Ubin mahdollisuuksia mielessäni. Ubi ei mokomia ajattele, vaan tekee oman hommansa. Palkintojenjaossa oli ilo ylimmäällään, kun selvisi, että Ubi voitti. Käsittämättömän hieno Ubi. Mestari.

Ubin ja muiden whippettien menoa löytyy Youtubesta. Hieno asia, että Kerttu Tuomi kuvasi lähdöt. Helkutin iso homma. Näistä pystyy hienosti katsomaan oman koiran menemistä ja samalla muiden. Iso Kiitos kuvaamisesta.

Ubin alkuerä ALKUERÄ

Ubin finaali FINAALI


Ola ja Svea oil myös reissussa mukana. Ola tapasi Lenni-veljensä ja tapaaminen meinasi mennä Olalla tappeluksi. Ubi sen sijaan leikki Lennin kanssa pitkän pätkän.  Tiimiläisiä oli paljon paikalla ja melkein kaikki juoksivat sertin. Ubin veli Urho juoksi ensimmäin kilpailunsa ja sai sertin. Kokonaisuutena päivä oli upea. 


Tämän takia mestari on tänään väsynyt. Antaa mestarin huilata.


Ubin juoksukuvat on kuvannut Mari Kääriäinen. Kiitos Mari.














Lenni ja Ola

Ola ja Viiru.

Mestari sai paljon palkintoja.