tiistai 6. syyskuuta 2016

Jo vuosi sitten päätin, että Turkuun tullaan uudestaan ratajuoksukilpailuihin. Lauantaina sitten oltiin Turku-cup juoksukilpailuissa. Ja taas voisi päättää, että ensi vuonna mennään uudestaan. Kisat Turussa ovat pienet ja vaikka nyt oli enemmän koiria kuin viime vuonna, niin tunnelma siellä on mukava. Ubi oli ilmoitettu ensimmäiseen oikeaan ratajuoksukilpailuun eli Turku-cup:iin. Tarkoituksena oli juosta kaksi lähtöä ja yhteisajoilla koirat laitetaan järjestykseen. Ubi oli 16 koiran joukossa 13. Silti oli mieleni niin tyytyväinen että. Ubi nimittäin juoksi molemmissa lähdöissä radan kv-ajan alle ja sai sertin. Hyvä Ubi.

Sunnuntaina Svea ja Ola menivät Riihimäelle koiranäyttelyyn ja hienosti meni sielläkin. Ola oli rotunsa paras pentu. No, pentuja oli vain kaksi Ola ja sisko Armi. Tällä kertaa Ola valittiin ROPiksi. Hieno päätös pentu-luokkiin. Hyvä Ola! Svea sai ERI:n ja oli luokassaan kolmas ja sai SA:n. Upea rinsessa. 

Tuomari oli Iris Urschitz. Näin hän sanoi Olasta:
8 months old. Very well developed for the age. Nice head & expression. Well set ears, well carried. Very nice topline. Nice underline. Not on the small side of the standard. Well angulated. Correct eyes and ears. Sicisor bite. Moves very soundly.
Ja Svean arvostelu:4 years old. Feminine head & expression. Correct eyes, skull could be better filled above the eyes. Enough chin. Elegant neck & withers. Correct topline. Nice bone. Enough angulation. Nice deep chest. Correct underline. Moves sound.

kuva Martina Munther

kuva Martina Munther


Muumi ja Madde kävi kylässä (ja Ulla). Siitä oma kirjoitus myöhemmin.