maanantai 2. syyskuuta 2019

Ubi kävi juoksemassa Turussa veteraanilähdön radalla. Ubi aloitti ratajuoksut Turku Cupissa ja ollaan siellä aina käyty siitä asti. Ubi oli perinteisesti lähdön viimeinen, mutta ei viiden koiran lähdössä jäänyt voittajalle kuin kuusi kymmenystä. Siltä kantilta hyvä lähtö. Startti on edelleen huono ja lopussa normaali kiriminen. Ubin aika oli huono 20,76s. Jos ajan suhteuttaa saman lähdön muihin juoksijoiden tänä vuonna juostuihin aikoihin, niin ihan hyvin Ubilla meni. Oli rata myös hidas. Vaikka lähtökopeille kävellessä katselin, että rata voisi olla nopeassa kunnossa, kun vaikutti niin tiiviiltä, mutta ei ollut. Ubille tuli pieni vekki silmän alle, jota kävin näyttämässä eläinlääkärillä heti.
Tiko tapasi samalla Ceela- ja Sandy-siskonsa. Hyvää painia taas pennulle. Svea ja Ola olivat mukana nauttimassa grillimakkaraa.

Kävi meillä kotona sellainen ihme, että Ubi otti pihalla frisbeen suuhun ja lähti vetämään letkaa. Kaikki neljä meni pihalla peräkanaa täysii. Hirvitti. Pitäiskö hankkia isompi tontti?