sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Ubi kävi Tampereen Kaupissa kipasemassa veteraanilähdön Juoksukuningas-kisojen yhteydessä. Ubi teki hienon juoksun. Ei oltu normaalisijalla eli viimeisiä, vaan kolmansia viiden koiran lähdössä. Että olin iloinen. Ubi otti tämän vuoden parhaimman lähdön ja loppusuoralla normaali loppukiri ja kahdesta ohi. Upeeta. Todennäköisesti viime viikon tiistaina Hyvinkäällä koejuoksukaverina teki hyvää Ubin lähdöille, kun kaverit olivat hitaampia ja Ubi sai juosta silloin hyvän vedon. Ehkä se auttoi nyt hyvään lähtöön.  
Tiko sai paljon huomiota Kaupissa ja sai taas painia Ceela-siskon kanssa. Olan ja Svea osa oli olla turistina ja vähän huono omatunto, kun olivat niin paljon autossa. Veteraanilähdöt olivat vasta lopussa, joten päivä venyi pitkäksi. Edes grillimakkaraa eivät saaneet, kun ei enää ollut myynnissä, kun kysyin makkaroita.

Tiko kävi viikolla 16-viikkoisrokotuksissa ja sai nyt oman rokotuspassin. Iso poika. Lenkkeilytkin ovat alkaneet sujua tällä viikolla paremmin. Ei enää ryntäilyä joka suuntaan ja muiden valjaissa roikkumista. Kynsien leikkuukin sujui todella mallikkaasti ensimmäisen kerran hiomakoneella. Todella hyvää elämää helpottavaa edistymistä.