maanantai 10. helmikuuta 2020

Unohtunut mainita blogissa, että huomattiin Svean siristävän silmäänsä ja silmän alapuoli olisi vähän turvoksissa. Ensin naureskelin Terhille, että Svea meinaa nukahtaa pystyyn, mutta silmäänsä toinen varjeli. Ei muuta kuin saman tien eläinlääkäriin Espooseen päivystysajalle. Nopeasti päästiinkin vastaanotolle eikä silmästä mitään löytynyt. Hammasta eläinlääkäri myös epäili. Jos toistuu, niin sitten tutkitaan hampaat. Todennäköisesti Svea on saanut osumaa silmän alle silloin, kun tulin töistä. Siinä on aina melkoinen häslinki, missä helposti voi saada osumaa tassusta, kallosta tai hännästä. No hyvä kuitenkin, että mitään ei sitten ollut ja ei ole toistunut. Eläinlääkäriklinikalla tavattiin 9kk vanha rescue galgo. Todella nätti ja kiva vinttikoira. On se hämmentävää, että tämmöinen koira on hylätty oman onnensa nojaan.

Maneesiin tuli mukaan Ilona ilopilleri. Ilona pisti Olaan ja Tikoon vipinää juoksuttamalla poikia. Nyt oli kunnon meininkiä. Omien koirien kesken ei ole ollenkaan tämmöistä, kun kukaan ei halua vetää ja saada Sveeaa niskaansa. Pihalla Ola on vetänyt muutamana päivänä Tikoa ja Sveaa perässä. Se vaan on melkoista kurarallia tällä hetkellä. Ei siitä nurmikko myöskään pidä, mutta korjataan vauriot kesällä.

Tänään mentiin uimaan Ubin ja Tikon kanssa Lohjalle. Tikoa homma ei alkuun kiinnostanut, mutta mielenkiinnolla seurasi Ubin touhuja ja kävi hakemassa Ubilta lelun pois. Itse ei mennyt altaaseen, vaan piti avittaa, mutta lähti Ubin perään ja otti oman lelun. Kyllä se siitä. Tiko ui myös nätisti. Ensi kerralla sama juttu.