torstai 17. huhtikuuta 2014

Uuh, päivät menevät niin nopeasti, ettei ennätä blogia päivittää. Työviikko on ollut lyhyt ja intensiivinen. Kaikenlaista on puuhattu. Sunnuntaina olin kasvattaja-Marin luona koirien ensiapu-kurssilla. Heli piti todella hyvän ja mielenkiintoisen esityksen tiimiläisille. Opin paljon kaikenlaista uutta. On aivan mahtavaa, kun on päässyt jäseneksi tällaiseen tiimiin. Rodun ensikertailaisena ihan puhkun innosta ja on kiva nähdä muita whippetin omistajia. Tosin tällä kertaa Marin luona ihasteltiin myös cane corson pentuja. Viisiviikkoiset pennut olivat melkoisia mursuja. Ihanan hassuja.
Iikka kävi maanantaina lääkärissä, sillä sen pissaongelmat alkoivat taas. Koira ultrattiin ja röntkattiin ja epäilys on, että kiviä saattaa olla muodostumassa. Niinpä Iikka syö taas kideruokaa ja sillä on päällä myös tulehduskipulääkitys. Nämä tuntuvat toimivan, ainakin pissaa on taas alkanut tulla paremmin.
Ubi vietti viikolla kaksi päivää töissä ja kaksi päivää kotosalla. Se oli taas yhden päivän minun mukanani Helsingissä. 
Lämpinä iltoina Ubi on pihaillut paljon. 

Tänään tuulee niin että tukka lähtee. Onneksi meillä olikin illalla rally-toko. Tänään harjoittelimme lisää kiertämistä ja uutena juttuna aloitimme peruuttamisen harjoittelimisen. Ja kyllä tuntui taas vaikealta. Omistajasta nimittäin. Olen välillä ihan koukussa ja kiemurassa, kun yritän keksiä, miten koira tekisi toivotun tempun. Sitten koulutaja tulee näyttämään, miten homma tehdään - ja Ubi hiffaa jutun heti. Eli jos koira ei jotakin opi, niin syy on kyllä minussa, ei Ubissa.