maanantai 2. helmikuuta 2015

Nyt kun Ubi täyttää 3.2. 18kk ja vaihtaa näyttelyissä nuorten luokkaan, niin pitihän sitä käyttää vähäpätöistä aikaani tutkimalla, miksi tuomarit ovat sanoneet näyttelyssä, mitä ovat sanoneet. Siis lähinnä yleisin asia mitä on toistettu on, että saisi olla syvempi rintakehä. Mietin, että mitenköhän tätä tutkisi. Olen kesällä tehnyt kuvavertailun Ubin kehittymisestä, joten aloitetaan sillä.

9kk, 11kk ja 18kk. Kuva klikkaamalla isommaksi.

No, kuvista katsomalla minusta ei ole Ubissa tapahtunut muutosta. Minusta 11kk kuvassa olisi jopa lihaksikkaampi ukko. Todellisuudessa Ubi on nyt pari kiloa painavampi ja korkeutta Ubi ei ole minusta kasvanut. Jossain se pari kiloa on. Varmaan ympärysmitassa, mutta ei syvemmässä rintakehässä. Myös kuvan varjot aiheuttavat harhaa.

Marin sivuilta oli linkki Ubin isän kasvattajan sivuille. Siellä on paljon kuvia Ubin isästä Dustysta. 


Minä en mitään ymmärrä, mutta isukki näyttää minusta tasapainoisen upealta ukolta. Ja kun on hyvin pärjännyt näyttelyissä, niin todennäköisesti rintakehä on tarpeeksi syvä. Joten vertasin Dustyn kuvia Ubiin. Ubilla on selkeästi rintakehä ylempänä, jos vertaa kyynäpäähän tai sitten Ubin olkavarsi on pidempi. 



Tietysti kuvakulma vaikuttaa, mutta ehkä Ubilla on edelleen rintakehässä toivomisen varaa. Mutta se on aivan sama. Nämä ovat vaan minun ajatuksia blogin täytteeksi ja ehkä täysin vääristyneitä. Sekin on aivan sama.