perjantai 2. lokakuuta 2015

Kiire. Se on tämän viikon sana. Tosin viime sunnuntaina meillä ei yht´äkkiä ollutkaan yhtään kiire, kun Kartanon maastojuoksukisat lauantaina yllättäen peruttiin. Syy oli se, että pellolla oli heinäseipäiden jättämiä reikiä. Kisojen peruuttaminen oli fiksu päätös eläinlääkäriltä, mutta kyllähän se silti vähän harmitti, kun Ubi ei päässytkään suunnitelmien mukaan kisaamaan. Koska samalla kertaa peruuntui meidän Whippet-Harrastajilta tilaamien vaatteiden hakukeikka, piti vaatteiden haku suunnitella uusiksi. Niinpä lähdimme Annan, Rypyn, Rastan ja Chance-pennun kanssa parin tunnin lenkille Viikkiin ja samalla haimme takin, huppereita ja t-paitoja. Lenkki oli mukava ja Chancen mielestä Iikan häntä oli todella mukava. Se nappaili Iikan häntäkarvoja suuhunsa aina kun silmä vältti. Vaatteet olivat todella hyviä. Olen tyytyväinen.
Tiistaina kiirehdettiin vuoden viimeisiin rataharkkoihin Hyvinkäälle. Svea harjoitteli nyt kopittamista iha  yksikseen ja Ubi juoksi Viktorin, Myytin ja Muumin kanssa vielä yhden 350-metrisen. Mukavaa oli sekin.
Torstai-ilta kului Iikan trimmauksessa Myllypurossa. Anna otti Iikalta päällikarvan kokonaan pois ja nyt meillä on ihanan pehmoinen alusvillainen carin. Whippetit lenkkeilivät Myllypurossa ja koisasivat loppuillan Annan trimmaamossa.
Tänään on juostu kontrolleissa. Ensin aamulla Iikka kävi meidän paikallisella eläinlääkärillä kilpirauhaskontrollissa. Tulos näytti hyvältä, joten lääkitystä jatketaan nykyiseen tapaan.
Loppupäivä kului Svean ja Ubin kanssa Svean kontrollimatkalla Helsinkiin. Matkustimme Kirkkonummelta junalla Pasilaan ja vaihdoimme Pasilassa Käpylän asemalle kulkevaan junaan. Sieltä sitten köpöttelimme Helin luokse verikokeeseen. Samaan tapaan tulitiin taas kotiinpäin. Whippetien kanssa oli mukava matkustaa, mutta ihan väsyineitä ne kyllä reissun jälkeen ovat olleet. Nyt pidetään peukkuja, että myös Svean kontrolliverikoe näyttää hyviä arvoja.

Laitetaan kuvia syyskuulta.

Iikka keksi mennä  hyvään paikkaan istuskelemaan Hyvinkään juoksuradalla