lauantai 5. maaliskuuta 2016


Olin torstaina etätöissä. Minä en valvonut kunnolla pennun tekemisä. Ola oli kakannut jossain vaiheessa päivää sisälle. En ollut  huomannut Olan etsivän kakkapaikkaa. Huomaisin asian vasta, kun Ola ja Svea rallasivat sisällä ja lattialle jäi jälkiä. Svean takatassun anturan väliin oli jäänyt kakkakikkare. Joten niitä kakka jälkiä oli aivan joka paikassa. Siinähän sitten siivosin. Tätä se on välillä pennun omistajan arki.

Ola oli  kanssani perjantaina töissä. Ainoastaan kaffepaussille iltapäivällä Ola vikisi enempi minun perään, joten hain Olan kaffelle työkaverien hauskuuttajaksi. Ubi ja Svea ottivat taas riemulla Olan vastaan, kun tultiin kotia. Minusta ei kukaan juuri välittänyt. Tajusin siinä iltapäivällä Olan taas kasvaneen, kun se leikki Ubin ja Svean kanssa. Jopa Ubi halusi Olan kanssa juoksuleikkejä. Tosin töissä jo huomasin Olan olevan työkaverin cairnin korkuinen, joten Ola on Iikan kokoinen, mutta puolet kevyempi. Ola punnitiin ja painoa oli 6 kg. Ola alkaa olla jo iso poika.


Jenna ja Alma tulivat lauantaina kyläilemään. Käytiin lenkillä kylpylän maastossa ja järven jäälle mentiin Terhin kauhuksi. Siellä koirat saivat vähän juoksennella. Vaikka lumi oli pehmeää, niin Svealta aukesi vähän tassu. Jennan Sport Trackerin mukaan käveltiin 5 km lenkki. Ja koko ajan Ola oli mukana. Kyllä whippetin pentu jaksaa hyvin kävellä. Pienen pätkän Ola vietti Terhin sylissä. Olipa hauskaa, että kävi vieraita. Varsinkin Ubi oli erittäin innoissaan Alman vierailusta. Välillä vähän liiankin.


Ubi halusi leikkiä Olan kanssa


Ubi leikkii myös nätisti. Kunhan vaan juoksentelee vieressä.




Ola viisaasti pysyi syrjässä ja leikki minun kameralaukun kanssa.