keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Whippet-Harrastajien maastomestaruuskilpailu meinasi mennä meiltä sivu suun, kun Hapalla oli samana päivänä koulua. Yhdistelmä Keuruu, minä, auto ja maastokisa tuntui vähän haastavalta. Onneksi pala palalta kaikki loksahti paikoilleen ja Ubi pääsi puolustamaan viimevuotista mestaruuttaan. No, totta puhuen emme lähteneet takki auki mestaruutta puolustamaan. Oppi "maastojuoksu on nuorten koirien laji" on nyt osoittanut paikkansapitävyyden Ubin kohdalla. Viime vuonna sille napsahti pari voittoa, tänä vuonna niitä ei ole odotettavissa. Onneksi koira sai vappuna sen viidennen sertinsä, niin kisapaikalla saattoi nyt olla rennolla mielellä pitämässä hauskaa.
Joka tapauksessa kiertopalkinto piti lähteä viemään Keuruulle ja koira kisaamaan samalla. Ja mikäs muukaan kuin kunnon tiimityö oli taas salaisuus siihen, että sekä kiertopalkinto, koira että minä pääsimme kisapaikalle. Matkaan lähdin yhdessä Jennan kanssa ja Mari suostui ystävällisesti lähettämään Ubin. Suuret kiitokset molemmille. Besties-tiimissä on kyllä kiva harrastaa, kun täti-ihmistä autetaan kaikissa hommissa.
Täytyy kyllä sanoa, että aikamoista sissihenkeä taas lähtö vaati. Kello herätti aamuyöllä kolmelta ja Jennan kanssa treffattiin neljän maissa. Eipä ollut Tampereen moottoritiellä ruuhkaa ennen aamu kuutta! Ja yhdeksän aikaan huomasin, että söin jo sen päivän kolmatta aamiaista. Vaan matka meni kyllä rivakasti. Mistä meillä taas riittikin juttua Jennan kanssa tuntitolkulla?
Kannatti mennä, sillä olipa hienosti järjestetyt kisat. Kaikki sujui kuin rasvattuna. Ihan supertoimintaa! Kivaa siis oli ja kun aurinko paistoi, niin naama palaneena lähdettiin kotimatkalle ja perillä oltiin joskus iltayhdeksältä. Kiitokset taas kaikille seurasta!
Ai, ne Ubin tulokset: no, Ubi juoksi kohtuulliset 430 pistettä ja sijoitus oli 9. Hauskaa sillä oli ja ehjänä säilyi, joten tavoitteet täyttyivät.
Olin jo kisan jälkeisinä päivinä epätoivoinen, kun mitään kuvia ei Ubista löytynyt. Eilen sitten löytyi – ja ihan mahdottoman hyvät kuvat. Kiitos Sirpa Lihavaiselle hienoista kuvista, niistä taas näkyy kuinka koira nauttii, kun saa pinkoa "pupun" perässä.

Kiitos Marille lähettämisestä ja Sirpa Lihavaiselle hienoista kuvista.

Kuva Sirpa Lihavainen.

Kuva Sirpa Lihavainen.