keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ubi harjoittelee edelleen yksinoloa noin viiden tunnin pätkissä. Niinpä me teemme aina muutaman kerran viikossa aamu- ja iltavuoroja, jotta työssäoloajat eivät veny liian pitkiksi. Minä olin iltavuorossa eilen ja Hapa tänään. Eilisen yksinolonaikana Ubi oli tuholaistuulella. Se oli repinyt lattialle mainoslehtiä ja kalunnut kuntopyörän polkimen remmiä. Tänään tuhmuuksia ei oltu tehty. Ehkä se johtui siitä, että koirat innostuivat aamupäivällä rallaamaan juoksurallia pihalla. Hankimme Ubille takkien alle lämpöpaidan ja se viiletti pihalla lämpöpaita päällä yhdessä Iikan kanssa.
Illalla olimme pentukoulussa ja Ubi suostui jopa kylmässä hallissa menemään maahan. Jippii! Harjoittelu on taas kannattanut. Uutena liikkeenä opettelimme tänään sivulle tuloa. Siinä onkin omat ongelmansa, sillä olen opettanut Ubin istumaan käsimerkillä, jossa kädet viedään selän taakse. Kun se sitten tulee sivulle ja vien käteni istumisen merkiksi selän taakse, pentu pakittaa samalla takaviistoon. No, ehkä se voi istua sivulla hieman takaviistossakin. Suunnitelmissa meillä nimittäin ei ole kovin tarkkaa tokoilutouhua.

Pieni lisäys vielä. Ubi nosti jalkaa pissatessaan. No yritystä ainakin oli. Pissaus oli semmoinen puolittainen narttumainen jalannosto.Kaiken päälle muutama revitys.



Ubilla menee tikunsyönnissä kauemmin

Iikka on jo oman tikkunsa syönyt ja tarkkailee Ubin syömisiä

Ubi syö myös vattupensasta

Iikka haluaa lisää rallia pitkin pihaa

Ubin uusi paita