sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ubi oli ensimmäistä kertaa Svenkan treeneissä. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä pentutreffeille Hoytin, Urhon ja Pikkan kanssa Hyvänkäälle, mutta kun treffit peruuntuivat, menimme Helin ja Pikkan kanssa ihmettelemään Paloheinään juoksutreeneihin viehettä. 
Paloheinässä tapasimme myös Napin, joka näyttikin Ubille mallia, miten vieheen perässä juostaan. Ubi katseli jo Napin suorituksia todella kiinnostuneena ja kun sitten oli Ubin oma vuoro, se hiffasi heti mistä on kysymys. Ei tarvinnut kun päästää koira irti, niin se viiletti vieheen perässä. Hauskaa. Svenkalta tuli myös positiiviset kommentit ja ohjeita, miten koiraa kannattaa harjoittaa.
Ja kivaa, että on tällaisia Svenkkoja, joiden treeneihin voi mennä harjoittelemaan. Koiria mäelle kerääntyi melkoisesti, joten todella tarpeeseen tuntuvat nämä treenit tulevan.
Ja kiitos Helille, kun tulit taas kerran opastamaan meitä noviiseja tässäkin hommassa. Treenin päälle käveltiin vielä Helin ja koirien kanssa lyhyt lenkki Paloheinässä. 

Kotiin tultua Ubi käveli suoraan sänkyyn nukkumaan. Vaikka se taisi vetää vain 5-6 lähtöä, pentu oli kyllä ihan puhki (mutta onnellinen).

Pikka juoksi ensin

Pikka sivusta seurasi vieheen ääntä



Ubin eka veto
Hyvin seurasi viehettä




Välillä korkeata lentoa