lauantai 10. toukokuuta 2014

Tänään se sitten oli, Ubin ensimmäinen virallinen näyttely. Se meni ihan ok. Tuloksena oli sininen eli EH 4. Mielestäni sain Ubin esitettyä ihan kohtuullisesti, mutta kun kuvia katselen, niin eihän se nyt mikään nappisuoritus ollut. Mitään jättihyppelyjä Ubi ei tehnyt, mutta kehitettävää on. Tuomarin mukaan Ubi oli vielä kehittymätön, mutta lupaava. Ja sellainenhan se onkin ja sen me tiesimmekin. Mutta on se jännä, että vaikka kuinka hokee itselleen, että harjoittelemassa ollaan ja koira tarvitsee aikaa, niin pieni pettymys väreilee, kun kehäsihteeri näyttää sinistä lappua. Niin se ihmismieli toimii.
Onneksi koiramieli ei toimi niin. Ubi oli oma iloinen itsensä. Se halusi moikata kaikkia ja kulki näyttelyalueella tyytyväisenä. Sitä sinisen lapun näyttäminen ei harmittanut yhtään. Hyvä Ubi, taidat taas olla fiksumpi kuin minä!
Tässä Ubin arvostelu. Tuomarina Frank Kane Iso-Britannia: 

"9 months fawn. Topsize and now he has to drop in the body as he develops. Very good head, coat and skin. Needs to drop on his chest. Smooth stride. Has promise in the future."


Ubi moikkasi Huiman

Pöydällä arvostelu meni hyvin. Ubin esimmäinen kokemus miestuomarista, ei ongelmia.

Tätä meidän pitää vielä treenata.