lauantai 3. tammikuuta 2015

Vuosi 2015 alkoi Ubin sairasloman merkeissä. Tai no, ei Ubi omasta mielestään mitenkään sairas ole –  tuppo vaan on jalassa ja jalkaa suihkutellaan ja hoidetaan.
Vuodenvaihde meni rauhallisesti. Siuntiossa on hienoa asua, sillä täällä ihan oikeasti noudatetaan ilotulitusaikoja. En kuullut yhtään pommia paukutettavan kun vasta uudenvuodenaattoiltana kello 18 jälkeen. Kävimme koirien kanssa kuntolenkillä iltaviiden aikaan ja rauhallista oli.
Molemmat koirat ottivat vuoden 2015 vastaan nukkuen, vuoden vaihtuessakin täällä oli melko rauhallista, hyvä niin. Siuntio voisi markkinoida kuntaa kaikille koiraihmisille "hiljaisena" kuntana, missä paukkuarka koirakin viihtyy.
Ubin  tassun hoitaminen on tuonut omat haastensa arkeen. Varsinkin kun vuoden ensimmäisenä maanantaina pakkasta oli sen verran, että meillä oli suihkun vesiputki jäätynyt. Siinä ei suihkuteltu koiran tassua, mutta eipä päässyt emäntäkään ennen töihin menoa suihkuun. Hapa onkin sitten touhunnut vapaapäivät talon eristysten kanssa, jotta samaa vahinkoa ei pääsisi tapahtumaan kun pakkaset taas kiristyvät.
Ilmat ovat joulun jälkeen ollet mitä ovat, sanalla sanoen SURKEITA. Koirien kanssa on sitten sisällä harrasteltu, vähän rally-tokoliikkeitä ja muuta sen sellaista. Nyt sitten vaan odotellaan niitä parempia ilmoja, jotta päästäisiin edes vähän pidemmille remmilenkeille. Irti Ubia ei voi vielä pitää, tassun pitää ensin parantua.







Rally-toko harjoituksiin myös Iikka osallistuu makupalojen toivossa.
Ubin tassua pidetään myös ilman tuppua valvovan silmän alla.