sunnuntai 14. elokuuta 2016

Ja arvatkaapas, miten tämä blogiteksti alkaa? No tietysti näin: tämä viikko oli Olan viikko. Ja miksikö? No, Ola tapasi torstaina velipoikansa Hyvinkäällä ja kaikki pääsivät juoksemaan pentureeneissä vieheen perässä. Kivaa oli! Ola harjoitteli jo suljetusta kopista lähtemistä ja hienosti osasi. Kiitokset kaikille mainosta seurasta ja 10 pistettä sekä papukaijamerkki Lennille ja Nooralle. Kaksikko ajoi 3 tuntia suuntaansa pentutreeneihin. Se on jo asialle omistautumista.
Perjantaina juhlitiin Olan 8 kk -päivää. Tosin se taisi mennä vähän köllettelyn puolelle, mutta ei se mitään, sellaisiakin päiviä tarvitaan.
Lauantaina Ola sitten lähti Svean, Alman, Jennan ja minun kanssa Raisioon näyttelyyn. Ola osasi olla kehässä hienosti ja se voitti urosten pentuluokan, missä tällä kertaa oli kaksi muutakin pentua. Erityisen ylpeä Olan esiintymisestä olin siksi, että pentuluokan aikana taivaalta vihmoi vettä ja tuulikin melkoisesti. Paras pentu -luokassa Ola sitten valittiin VSP:ksi, mutta ROP oli Armi-sisko, joten ei harmittanut yhtään.
Näin virolaistuomari Reent Lint loihe lausuman Ola-pojasta:

"Kaunis kokonaisuus. Pitkät pään linjat. Purenta ok. Sopiva luusto. Hyvät käpälät, muodostuneet hyvin. Kaunis ylälinja. Eturinta saisi vielä täyttyä. Hyvät kulmaukset. Kaunis matala kinner. Liikkuu edestakaisin paralleelisesti. Pitkä kaula."
Myös Svea pyörähti kehässä, mutta nyt sininen EH-lappu heilahti. Tulos oli siis AVO EH, AVK4. Ja tässä tuomarin mielipide Sveasta:
"Kaunis kokonaisuus, kaunispäinen narttu. Kauniit tummat silmät. Hyvä korvien asento. Kaunis ylälinja. Sopiva raajaluusto. Hyvin kootut käpälät, oikea ranne (tai lanne). Kauniit takakulmaukset. Liikkuu suht hyvällä askelpituudella, mutta laiskasti. Saisi ola draivia."

Kaksikko Ola ja Svea osasivat matkustaa nätisti Alman kanssa Raisioon ja takaisin. Kiitokset Jennalle kyydistä!


Video Mari Kääriäinen

Alma ja Ola. Kuva Jenna Tähtinen