lauantai 1. lokakuuta 2016

Oi meidän Olaa - se on käynyt nyt ihan ulkomailla! Olimme Helin, Olan, Pikan, Blondin ja Dustyn kanssa viime viikonloppuna näyttelyreissulla Tallinnassa. Ja kuinka tyytyväinen olen pentuuni. Se ei ennakkoon oikein tuntenut yhtäkään mukana olevista koirista, mutta se osasi käyttäytyä suht' mukiinmenevästi ja matka sujui hienosti.
Kun ajattelen, kuinka paljon kaikkea uutta Olalle tuli tällä reissuilla vastaan, niin päätä huimaa. Laivamatkat, siirtymiset hyttiin, hotelliasuminen, kaikki uudet koirat, sisänäyttely (no, tätä vähän harjoiteltiin Whippet-Harrastajien syystapahtumassa) ja kahden näyttelypäivän putki. Kaikki ihan uutta juuri 9 kuukautta täyttäneelle Olalle.
Ja ovat nämä whippetit kyllä ihmeellisiä: meidän neljän koiran uuslauma, jossa oli kaksi narttua ja kaksi urosta, kulki sopuisasti matkassa.
Kiitos Helille hauskasta matkaseurasta ja kaikesta opista, jota sain kahden päivän reissun aikana. Ainakin minulla oli tosi kivaa!
Tuloksellisesti Olan matka oli todellakin opintomatka. Kotiintuomisina ei ollut ruusukkeita eikä himoittuja juniorisertejä. Olipa kuitenkin kaksi erinomaista arvostelua.
Ai niin, olihan meillä kotiintuomisiakin. Sekä Dusty että Blondi valiotuivat reissulla. Sain kunnian esittää Blondin ja oli se vaan hienoa juosta ROP-kehässä sen kanssa!
Tässä Olan arvostelut. Tulokset siis ERI JUK2. Pahoitelut, että launtain arvostelussa on monta kysymysmerkkiä. Kehäsihteerin käsiala oli niin kummallisen pyöreää, että siitä ei ottanut selvää.
Tuomari Kitty Sjong:
"Good head & expression & long lines (?), good (?), correct bite, would like a bit darker eyes. good neck & toppling & underline, good movement, could be a bit stronger, good bones & feet, correct coat texture."
Tuomari Thomas Hehir:

"Correct type & size. Pleasing outline. Good front, neck & shoulder. Good toppling & good rear angulation. Standing covering the grounds. Movement ok both ways."

Kyllä me ennätetiin jopa vanhaan kaupunkiin lenkille.

Hotelli sijaitsi Kalamajan alueella ja oli oikein kelpo. Ola relasi Blondin kanssa.

Sunnuntaina ennätetiin lenkille Kadriorgin puistoon. Hieno ilma ja upea puisto.