sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Vaikka ei ole enää kisakausi menossa, niin silti sitä keksii kaikenlaista menoa koirille. Ubin kanssa käytiin keskiviikkona sydänultrassa. Ubille on moni eläinlääkäri sanonut kilpailuissa, että sydämestä kuuluu sivuääni. Mutta samana päivänä toisessa tarkastuksessa ennen seuraavaa juoksua ei ole enää mitään ylimääräistä kuulunut. Meidän oma eläinlääkäri sanoi, että kun näillä ei ole paksua karvaa eikä läskiä ja rodulla on iso sydän, niin sitä luulee kuulevansa ylimääräistä. Kaikki kuuluu niin selkeästi.  Hyvä se oli silti tarkistaa, kun siihen nyt tuli mahdollisuus yhteistarkastuksessa ja Ubilla on terve sydän. 
Svea oli käynyt verikokeessa heinäkuussa, joten sitä alkoi Sveaa taas katselemaan sillä silmällä, että onko sillä kaikki hyvin. Joten pakkohan se oli Sveakin käyttää kontrollissa ja katsoa veriarvot. Ne olivat loistavat, joten huoli pois. 

Tänään sunnuntaina oltiin Besties-teamin yhteislenkillä. 8 kilometriä käveltiin kuivassa syyssäässä. 16 whippetiä sulassa sovussa. On tää hieno rotu.