sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ubin jalka parani ja pääsimme whippet-tapahtumaan Klaukkalaan. Ja olipas se kiva tapahtuma. Näyttelyn ohessa treffattiin myös siskot Pikka ja Zombi, kasvattaja-Mari, Tuikku-äiti ja liuta koirasukulaisia. Kehän laidalla tuli myös juteltua whippet-omistajien kanssa. Ja lisäksi päästiin shoppailemaan. Hienoa, että tällaisia tapahtumia järjestetään. Kiitos järjestäjille!
Ubin kehäkierros meni tällä kertaa paremmin kuin Lahden pentunäyttelyssä. Se ei enää koikkelihtinut ihan samalla tavalla kuin viime kerralla. Suuri kiitos tästä lankeaa Helille ja oikein asennetulle näyttelyremmille.
Näyttelyn tulos oli sama kuin  Lahdessa. Luokassaan  toinen (voittaja oli sama kuin Lahdessa) ja KP. Lisäksi Ubilla oli luokassaan "paras pää ja ilme". Niinpä odottelimme vielä urosten "paras pää" -kisan, mutta siellä sijoitusta ei tullut.

Tässäpä vielä Ubin arvostelu. Tuomarina Pirjo Jutila:


"6 kk. Kaunisilmeinen ja erittäin kauniskorvainen pentu, jolla kaunis kaula + pitkä kaunis runko. Hyvä alalinja. Oikein kulmautunut edestä + takaa. Vahva luusto. Liikkuu tasapainoisesti."

Ps. Tapahtuman kruunasi se, että Tuikku-äiti oli koko näyttelyn Best in Show -koira. Hurjasti onnea Tuikulle ja Helille! Vähän harmitti, että lähdettiin kotiin ennen näyttelyn päättymistä eikä oltu paikanpäällä hurraamassa.



Ubilla ja Terhillä meni kehässä jo ihan hyvin


Zombi -sisko kehässä



Helin hienoa esittämistä Pikka -siskon kanssa



Pikka oli luokassaan neljäs

Ubi odottelee vuoroaan "Paras pää ja ilme" kisassa

Zombin treenaamista ennen näyttelyä

Pikka hymyilee

Batsisko taputtaa veikkaa

Zombi

Ubibubi

Jonka nenän vierus oli nyt verillä :-)