lauantai 23. marraskuuta 2013


Sateettoman ja tyynen päivän kunniaksi tänään on ulkoitu urakalla. Aamun alkuun pitkä aamulenkki Kopparnäsin kallioilla. Tällä kertaa meri aivan tyyni ja alueella todella hiljaista. Ei veneen venettä eikä rannoillakaan ihmisen ihmistä. Yksi peura nähtiin ja lahdella telkkäparvi. Kopparnäsiin ja takaisin Ubi matkusti yhdessä Iikan kanssa takapenkillä. Ja ihan hyvin meni.  Tosin tänään Hapa asensi autoon  Ubille tilatun häkkin. Seuraavaksi pitääkin sitten harjoitella häkissä matkustamista.
Päivällä  ulkoitiin myös pihalla. Ja tällä kertaa pihailu oli Ubista niin ihanaa, että se ei oikein  malttanut tulla sisään. Tavallisesti Ubi on ensimmäisenä ulko-ovella tanssimassa sisäänpääsytanssiaan ja Iikkaa saa maanitella sisään, mutta tänään tapahtui se ihme, että Iikka oli ulko-ovella ensimmäisenä.
Iltapäivän Ubi vetelikin sitten unia. Rentoutumisessa Ubi on ihan mestari. Se löytää rennon asennon aina ja kaikkialta. Ja nukkuu mielellään niin omassa sängyssä kuin Hapan tai minun kainalossa.
Ilalla käveltiin vielä pitkä kirkko-kylpylä-lenkki. Ja juuri sopivasti, kun tulimme kotipihaan, taivaalta alkoi vihmoa jotakin. Saa nähdä, tuleeko yön aikana lunta.