torstai 14. marraskuuta 2013

Ubi harjoitteli taas tänään kotona yksinoloa. Hapa lähti töihin vasta yhdeksäksi ja minä palasin töistä jo ennen yhtä. Yksinoloa tuli tänään noin neljä ja puoli tuntia. Kun tulin kotiin, kotona oli ihan hiljaista. Ensimmäisenä vastaan tuli Iikka, Ubi kömpi pedistään vasta, kun oli tervehtinyt Iikan. 
Kun koirat olivat käyneet ulkona ja leikkineet hetken yhdessä, ne rauhoittuvat taas iltapäiväksi nukkumaan ja minä sain tehtyä töitä.
Ennen kuin Hapa tuli kotiin, päätin vielä kokeilla remmilenkkiä molempien koirien kanssa. Se on ollut haastavaa, sillä Iikka on sairautensa jälkeen ollut haluton kävelemään tai jos se on halunnut kävellä, se on itsepäisesti halunnut myös päättää mihin suuntaan kävellään. Ubi taas on ollut myös hieman innoton remmilenkkeilijä. Ja me kun haluttaisiin reippaat koirat, joiden kanssa kävellä pitkiä lenkkejä! 
Joka tapauksessa tämänpäiväinen lenkki oli menestys. Tänään ei satanut eikä tuullut ja kumpikin koira käveli mielellään. Molemmilla oli tänään myös korvat, joilla ne kuuntelivat minua ja kulkivat sinne minne minä halusin. Tällä kertaa lenkki oli kiva. Näitä lisää!

Huomenna Ubi jatkaa yksinoloharjoituksiaan. Ajattelin, että nyt vähän lisätään vaikeuskerrointa ja lisätään yksinoloon taas yksi tunti lisää.