maanantai 11. marraskuuta 2013

Ubilla tapahtumarikas päivä. Ensin työpäivä Espoossa, sitten leikkimistä Iikan kanssa ja illalla vielä pentuleikkikoulu Lohjalla. 
Leikkikoulussa Ubi ei ollut mikään mallioppilas. Se kyllä tutustui reippaasti kaikkiin kavereihin ja leikki innoissaan, mutta sen leikki oli hurjaa takaa-ajoleikkiä, mihin kuului myös äänenkäyttö. Ihan kaikki kaverit eivät tainneet sitä arvostaa. Ubia ei myöskään kiinnostanut piunpaun-vertaa minun Ubi-huuteluni. Kun makupalat jäivät kotiin, ei luoksetulosta ollut tietoakaan. Se vilkaisi minuun päin ja oli sitä mieltä, että siellähän täti huutelet, näiden toisen koirien kanssa on paljon kivempaa kuin sinun kanssasi.
Hurjinta rallia Ubi veti siskonsa Zombien kanssa. Ne viuhtoivat kahdestaan kunnon vinttikoiramenoa. Ehkä niille olisi tarvittu vielä suurempi halli. Selvästi Ubi ja Zombi toisensa tunnistivat ja lauantaina aloitettu leikki jatkui leikkikoulussa.
Ubi veteli muina miehinä leikkikoulussa myös agiltyputkeen, sitä ei putkeen meno säikyttänyt yhtään. Eikä sillä ollut mitään väliä, kuka sitä putken päässä huuteli. Ubi on rohkea ja itsevarma. Joskus tuntuu, että vähän liikaakin, sillä se mennä huitoo omia menojaan eikä ole niin kiinnostunut omistajistaan.

Mutta summa summarum: seuraavalla kerralla RUNSAASTI makupaloja mukaan. Ja yhä enemmän kontaktin opettelua pennun kanssa. 
Kuvia ei ole. Hapa oli samaan aikaan Iikan kanssa lenkillä. Mutta ehkä seuraavalla kerralla otetaan kamerakin mukaan.