perjantai 6. joulukuuta 2013

Äh! Meidän piti mennä tänään metsälenkkeilemään whippet-porukoiden kanssa, mutta isännän kunto oli flunssan vuoksi niin hutera, että viimetipassa päätettiin peruuttaa lähtö. Itsekin olen vielä sen verran toipilas, että ehkä kymmenen kilsan lenkki räntäsateessa olisi ollut liikaa.
Onneksi Ubin siskon Zombin omistaja Malla oli varannut iltapäiväksi tunnin hallivuoron Lohjan koirahallilta. Isäntä ei kyennyt edes hallille, mutta minä lähdin kahteenpekkaan Ubin kanssa hallille hulluttelemaan. Ja sitähän se taas oli. Ubi ja Zombi vetivät hassuina hallia ympäri. Pennuilla oli hauskaa. Vuoron muut koirat, kaksi mäyräkoiraa, westie ja yorkshirenterrierin pentu, saivat ihmetellä whippet-vauhtia. Kaksikosta näki, että ne on tehty juoksemaan. Kun pahimmat höyryt oli päästetty pois, yritin vähän harjoitella Ubin kanssa näyttelykehäkäytöstä, mutta vähän sähellystä se taas oli. Samoin yritimme muutaman kerran agilityesteistä putkea ja puomia. Ensimmäinen kerta puomilla meni ihan siististi, mutta toisella kertaa Ubin keskitttyminen ei ihan riittänyt ja se putosi. Suurta vahinkoa ei kuitenkaan tapahtunut, sillä heti putoamisen jälkeen Ubi jatkoi juoksilekkkiä Zombin kanssa, 
Tällaisenä flunssapäivänä tuo Lohjan halli ja siellä vietetty tunti oli ihan ässä. Iso kiitos Mallalle, kun oli hallin varannut ja kun myös me pääsimme mukaan. 

Täytyisi varmastikin alkaa katsoa löytyisikö koirahallilta myös sopivia pentukoulutuksia Ubille. Niiden aika alkaisi jo olla!