keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Mitähän sitä löpisi Ubista tänään. Alkaa tarinat vähentyä koiran kasvaessa.
Ei millään tahdo muistaa, että Ubi on vasta reilut 4kk vanha. Edellisessä rokotuksessa taisi tulla jotain järkeistämisseerumia mukaan, koska Ubi tuntuu aikuistuneen. Ubi on kasvanutkin niin nopeasti. Jos Ubi seisoo oviaukossa poikittain, niin Iikka kävelee alta. Ei aivan suorin jaloin, mutta helposti.
Ubi on nyt muutamana iltana hypännyt takaviistosta tuolin kyynärnojan yli minun syliin. Siinä pikkuisen säikähtää, kun äänettömästi kävelevä koira onkin yhtäkkiä sylissä. Syliin se sitten jää nukkumaan. Se on aika kivaa, koska aikaisemmat koirat eivät sylissä viihtyneet. Tossu kyllä sylissä oli, mutta ei se itseään syliin tuputtanut.
Tänään Ubi oli minun kanssa työssä ja siellähän se oli oikein kiltisti suurimman osan ajasta. Pikkuisen pentu rupesi päivällä kiukuttelemaan ja kun minä vaan komensin sitä, niin pentuperkele otti vesikupin alla olevasta paperista kiinni ja kaatoi vesikupin. Taas kuivailtiin lattioita. Ubi juo muuten niin, että kieli ei kahta kertaa samassa paikassa käy. Pää vaan heiluu kupin puolelta toiselle.