torstai 26. joulukuuta 2013

Taudit jylläävät. Tänään iltapäivällä oli minun vuoroni kuumeilla. Mutta onneksi Ubi ennätti aamupäivällä käydä metsälenkillä Helin koirien kanssa. Vihdoinkin! Kyllä siitä huomasi, että tällaisia lenkkejä se tarvitsee. Pentukoira silminnähden nautti hymy huulessa, kun Tuikku-äiti, Olga ja Pikka-sisko päästelivät sen kanssa metsässä. Juoksemisen lisäksi Ubista oli tietystikin hauskaa nuhjata myös Pikkan kanssa. 
Tällä kertaa taudit verottivat vähän lenkin pituutta, mutta tunti metsälenkkiä oli pennulle nähtävästi ihan riittävästi. Ainakin Ubi on ollut iltapäivän ja illan huomattavasti rauhaisampi kuin parina viimepäivänä. Niinpä Ubi on hoitanut päivän sairaanhoitajan tehtäviä ja lämmittänyt minua sohvalla.

Aamun lenkillä ilma oli todella pimeä ja harmaa, mutta ihme kyllä, lenkin aikana ei satanut vettä! Muutamia kuvia Hapa onnistui napsimaan joulukuun aamun pimeydessä.

Hapan lisäys: Iltalenkillä me poijaat kuulimme huuhkajan huutelua aivan läheltä. Molemmat koirat pysähtyivät kuuntelemaan ääntä. Hieno kokemus.

Tuikku ja lapset

Olga isosisko vie pikkusisaruksia

Kiva veikka puree korvasta

Olga

Tuikku

Pikka