keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Tänä aamuna Ola sai Ubilta ja Svealta kurinpalautusta. Molemmat ärähtivät kunnolla. Ola murisi ja ärisi Svealle ja siihen päälle kiljahdus. Svea ojensi emännän ottein. Ubin ärähdys oli vähän turha. Ubi makasi meidän sängyssä ja Ola kävi Ubin eteen maate, mutta ilmeisesti Ubin tassujen päälle ja siitä Ubi hermostui. Se tuli Olalle vähän puun takaa ja se siitä pelästyi. En ole näihin puuttunut. Ei Ola näistä mitään traumoja ole saanut. Vierekkäin ovat kaikki vielä nukkuneet. 
Ola nukahti aamulla omaan petiinsä ja kun olin piipahtanut keittiössä, niin Ola olikin siirtynyt meidän sänkyyn. Menin sen viereen pötkötteleen. Svea tuli heti perässä ja Ubi hetken päästä. Nukahdin siihen ja heräsin Olan vikinään. Ola oli jäänyt minun ja Svean väliin jumiin. Avitin vähän ja Ola kävi minun ja Svean päälle nukkumaan. Olipa kiva siinä makoilla. Iltapäivällä Ola ja Ubi nukkuivat vierekkäin sulassa sovussa. Nyt illalla Ola valloitti uuden sängyn, joten kai se kovaa vauhtia kasvaa ja voimistuu.

Yksi asia ihmetyttää. Minulla ei ole naarmun naarmua käsissä. Kyllä Ola sormet suuhun ottaa, mutta ei se hirveesti niitä pureskele. Tälläistä ei ole koskaan ennen tapahtunut. 

Ola oppi kerrasta ja meni seuraavalla kerralla Ubin taakse maate

Siinä ne sitten vierekkäin nukkuivat






Sveasta on mukava leikkiä

Kyllä se on kiltti vaaleanpunainen pantteri.