sunnuntai 13. lokakuuta 2013


Heräsin yöllä siihen, että minulla oli kuuma. Ubi oli ryöminyt huomaamatta minun peiton alle ja nojasi vartalooni samalla lämmittäen. Nostin Ubin pois peiton sisältä ja Ubi laittoi päänsä kaulalleni aivan kuin pentulaatikossa. Jäin kuuntelemaan yön ääniä. Pennun nopeaa tuhisevaa hengitystä kaulallani. Terhin rauhallista hiljaista hengitystä. Iikka näki  jotain unia jalkopäässä. Hiiret ropistelivat seinissä. Näihin äänin nukahdin itsekin ja herätessäni Ubi oli vielä vieressäni osittain peiton alla.
Aamupäivällä käytiin Kopparnäsissa Sandfjärdenin alueella. Vaikka emme ole alueella aikaisemmin käyneet, niin nyt Iikalla ei ollut menohaluja. Olemmeko kävelleet eilen liikaa toipilaalle vai vaivaako jokin koiraa? Kotiin saapuessamme jäimme vielä pihalle, kun oli hieno ilma. Yritin kuvata juoksevaa pentua, mutta kamera ei oikein tahdo pysyä juosevan pennun mukana. Pitäisiköhän ostaa uusi kamera, kamera numero neljä tänä vuonna? Saisikohan sitten onnistuneempia kuvia vai onko vika kuvaajassa? Koirat olivatkin sitten väsyneitä ja taisimme ottaa koko sakki päiväunet. 
Terhi yritti herkkupaloilla kouluttaa Ubia irroittamaan suusta mätiä omenoita samalla kun keräsi niitä pois pihalta. Ubi myös punnittiin matokuuria varten ja puntari kertoi painoksi 4,4 kg.

Kopparnäsin Sandfjärdenillä lenkillä ja Iikan huilitauko

Ubi veti unet kotimatkalla

Pihalla heitettiin palloa ja yritettiin kuvata

Mikä faaraokoira meidän pihalla juoksee

vai mikä pupujussi 



Hieno whippet

Iikalle on tilattu trimmaus parin viikon päähän