sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ubi on ollut reissussa. Siinä syy blogihiljaisuuteen. Olimme koko porukka viikonlopun Pyhtäällä ja Kotkassa. Matkaan mahtui paljon uusia kokemuksia pikkukoiran elämässä. 
1) Ubi matkusti ensimmäistä kertaa parituntisen automatkan. Sen Ubi hallitsi täydellisesti - ja nukkui koko matkan. Kertaakaan ei tarvinnut pysähtyä pissalle. 
2) Ubi nukkui kylässä. Nukumme vanhempieni luona patjoilla olohuoneen lattialla ja se sopi Ubille oikein hyvin. Pentu nukkui ennätyspitkään molempina aamuina. Tosin se piti käyttää ulkona tarpeilla aamuyöstä, mutta sen jälkeen taas uni siskonpetissä maittoi.



3) Ubi harjoitteli yksinoloa. Olimme tätini hautajaisissa ja Ubi ja Iikka jäivät kahdestaan vanhempieni luo. Ubi jäi omaan sänkyynsä nukkumaan, mutta kun Hapa tuli siunaustilaisuudesta koirien luo, löytyi Ubin sängystä sekä äitini kävelykenkä että crocksi. Ja molempia oli pureskeltu!



4) Ubi tutustui Frankiin. Ajatus oli, että olisimme menneet Ubin kanssa Frankin luo kylään, mutta vajaan vuoden vanha kettuterrieri oli liikkeissään sen verran raju, että tyydyttiin yhteiseen ulkoiluun. Katsotaan sitten seuraavalla kerralla. 
5) Ubi leikki kääpiösnautseri Tadin kanssa. Ja se sujui hyvin. Tadi ja Ubi osasivat heti painia yhdessä. Tadin kodin pihalla Ubi sai myös melkoisia whippethepuleita ja juoksi höyryjä ulos, kun Tadi huilasi sisällä.



6) Ubi tutustui uusiin ihmisiin ja koteihin ja lenkkipolkuihin. Se oli koko reissun ajan reipas. Ei whippettiä voi missään nimessä arkana koirana pitää!



Nyt ollaan kotona ja pohditaan miten saataisiin leikit Iikan kanssa aikaan. Iikka haukkuu ja jahtaa Ubia. Molemmat mopet taitavat olla reissuista aika väsyneitä.