keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Rokotuspäivä. Eläinlääkärillä Ubi myös punnittiin ja painoa on nyt 6,85. Aika hurjaa vauhtia pentu siis kasvaa. Reilussa kahdessa viikossa painoa on tullut kaksi kiloa lisää, eikä tuo miltään paksukaiselta näytä. Ubi sai myös uuden hienon rokotuskortin. Eläinkääkäri kirjoitti, että yleistutkimuksessa ei mitään poikkeavaa, leukakin parantunut hyvin!
Tutkimuspöydällä sai Ubista olla ylpeä. Se antoi oikein nätisti katsoa hampaat ja korvat sekä tehdä tutkimuksen. Kun eläinlääkäri antoi sille ruokaa, Ubi ei edes huomannut, että sitä pistettiin. Kokemus oli sen mielestä varmaan ihan positiivinen.
Samalla käynnillä myös Iikka kävi kontrollissa. Senkin suhteen saatiin hyviä uutisia. Iikan ei enää tarvitse syödä erikoisruokaa eli se voi siirtyä normiruokaan. Eturauhanen on pienentynyt ja vaikka sen vasemmalla puolella onkin kysta, sekin on pieni ja pehmeä. 

Pidin tänään etäpäivän ja sen aikana koirulit pääosin nukkuivat. Iikka halusi nukkumaan samaan huoneeseen kuin Ubi. Ehkä se on hyvä merkki myös. Toisaalta koirien leikit ovat edelleen melko kummallisia. Molemmat haukkuvat ja Iikka yrittää jahdata Ubia ja Ubi näyttää siltä, että sitä vähän pelottaa, mutta sitten taas se puolestaan hyppii Iikan päälle ja Iikka näyttää siltä, että kohta pärähtää. Odotellaan, ehkä ne vielä löytävät yhteisen sävelen.