lauantai 12. lokakuuta 2013


Ubi nukkui tänään ennätyksellisen pitkään - puoli seitsemään! Tänään Ubi opetteli myös tämän perheen koirien tavoille. Se tarkoittaa, että aamu alkaa aamulenkillä. Koska Iikka on edelleen hieman toipilas, meidän aamulenkkimme eivät ole kovin pitkiä ja Ubi pääsi mukaan. Vasta pienen ulkoiluhetken jälkeen sitten syötiin. Tänään syömiset ovat Iikan ja Ubin kanssa menneet melko hyvin. Ruokailu on ollut Iikalla suurin pärinänaiheuttaja. Se on ymmärrettävää. Niinpä olemme opettaneet Ubille, että se syö toisessa huoneessa kuin Iikka. Tänään homma tuntui uponneen Ubin kaaliin. Se ruokaili suht rauhallisesti omassa ruokapaikaissaan. Mielestäni selvää edistystä.
Kynnenleikkaus sen sijaan vaatii vielä opettelua. Mutta sekin saatiin taas tänään suoritettua. 
Koska päivä oli aurinkoinen, olimme taas ulkona melko paljon. Ubi haastoi Iikkaa pihalla leikkiin ja Iikka jo vähän osoitti innostusta. 
Varsinainen läpimurto koettiin kuitenkin tänään iltapäivällä metsälenkillä, kun Iikka jo ihan oikeasti leikki Ubin kanssa. Ei pitkään, mutta edes vähän! 
Viikonlopun kunniaksi Ubi osoitti myös, että se alkaa tajuta, milloin tässä perheessä touhutaan ja milloin rauhoitutaan. Rauhoittumishetkeä ulkoilun ja syömisen päälle tosin edesauttoi se, että Ubi pääsi minun kainaloon sohvalle katsomaan televisiota. Sitä ei Vain elämää -sarja itkettänyt yhtään. Se nukkui.

Taas lämmin lokakuun päivä


Yhteiselo pihalla alkaa sujua oikein hyvin



Ubi haastoi Iikan leikkiin
Välillä vauhtia on vaan liikaa ja ....

...Ubi joutuu hyppäämään Iikan yli


No nyt mennään

Ei se tule



Pientä pelleilyä kuvankäsittelyllä